Rosenkål i airfryer med sprød og krydret overflade – endnu en af de lækre måder man kan tilberede sunde og velsmagende grøntsager i sin airfryer
Rosenkål er lidt af en smagsdeler, men jeg synes at tilberedes den helt tilpas, hvilket vil sige aldrig i for lang tid, så er det så velsmagende en grøntsag. Den er fiberrig og indeholder store mængder B, C og E vitaminer.
Chili, soyasauce og hvidløgspulver krydrer jeg med i den her opskrift på airfryer opskrift, men du kan i princippet bruge dem du har på lager. Da jeg bruger soyasauce i denne tilsætter jeg ikke salt. Vælger du ikke at komme soya i kan du med fordel tilsætte en et teskefuld flagesalt
Rosenkål i airfryer
Rosenkål i airfryer
Ingredienser
- 300 gram rosenkål
- 2 spsk. soya
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. tørret chilipulver
- 2 spsk. olie
Fremgangsmåde
- Pil de yderste blade af rosenkål. Halver.
- vend med olie, soya og krydderier og kom i beholderen. Rist i ca. 5 minutter på mellemvarme. Ryst undervejs. Skru på på ca. 180 grader og rist færdig til overfladen er let gylden i ca. 8-10 min.
Flere opskrifter med kål
Blomkålsgratin, Sprød panko blomkål, Spidskålssalat med stikkelsbær
Lyst til at blive inspireret til endnu flere opskrifter?
Så er du velkommen til at gøre som mange andre og skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra. Det gøres her i den grå bjælke.
Mine nyeste opskrifter ligger også på både instagram, pinterest og Facebook.
Høres vi ved?
Kh, Benedicte
Hej, hvad er “mellemvarme”…… hvilken temperatur er det ca. ?
Hejsa,
Mellemvarme er midt imellem den laveste og den højeste. Så går den op til 200 er det ikke lav, men heller ikke max. Ca. 150. Maskiner, ovne osv. har forskellige varmegrader, derfor er det til tider lidt svært at beskrive. Men tak for din besked og håber det var svar😊
Ny bruger af AirFryer
Og den bliver du glad for😊(Det er jeg ihverfald)👍🏻