Rucolasalat med rødbede

Salater

Rucolasalat med rødbede og feta og toppet med en balsamicodressing. Det er lidt en klassiker året rundt herhjemme, fordi den kan serveres som tilbehør til alt fra fisk, fjerkræ og kød som okse.

Den her opskrift på rucolasalat med rødbede og feta kan sagtens toppes med ristede nødder, som cashew eller pinjekerner. Det giver sprødhed og nøddesmag til salaten.

Alt i alt en helt enkel salat, som giver fine farver og gode vitaminer på spisebordet

 

Rucolasalat med rødbede

opskrift på rucolasalat med rødbede

Flere opskrifter på lækre salater

Sommersalat med rugbrødschipsSalat med rødt spidskålSpidskålssalat med rødbeder – frisk vintersalat

Rucolasalat med rødbede

Rucolasalat med rødbede

opskrift på en nem rucolasalat med rødbede og feta og toppet med en lækker balsamico eddike dressing
Print opskrift Pin opskrift
20 minutter
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 håndfuld rucola
  • 200 gram rødbede
  • 100 g god blød feta
  • (evt. et par spiseskefulde ristet cashewnødder eller pinjekerner)

dressing

  • 2 spsk rød eddike
  • 4 spsk god olie
  • salt og peber
  • 1 tsk stærk sennep
  • 1 tsk honning eller sukker

Fremgangsmåde

  • Kog rødbede - gerne med skræl. Når rødbeden er gennemkogt smuttes skrællen lige så let af. Når afkølet skæres i tynde skiver
  • Fordel rucola på en tallerken, kom rødbedeskiver og smuldret feta over
  • Pisk dressingen sammen og smag til. Kom over salaten ved servering
  • Der kan eventuelt pyntes med en smule ristet pinje eller cashewnødder

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest