Saftige squashboller – her får du en opskrift på de bedste bløde boller med squash

Boller med revet squash som giver de mest saftige boller, som er helt perfekte til morgen eller brunchbordet, som tilbehør til aftensmaden eller med i madpakken. De smager forrygende de her squashboller. Prøv selv!

 

saftige squashboller

saftige squashboller

Saftige squashboller

Squashboller

Opskrift på saftige boller med revet squash.
Print opskrift Pin opskrift
2 timer 5 minutter
Antal: 18 boller

Ingredienser

  • 20 gram gær
  • 5 deciliter lunken vand
  • 2 tsk. honning
  • 2 tsk. salt
  • 200 gram revet squash
  • 2 decilier kerner(fx. solsikke, hørfrø, sesam eller en blanding)
  • 150 gram tipo00
  • 400 gram hvedemel
  • kerner eller hvedeklid til drys

Fremgangsmåde

  • Rør gær med vand, kerner salt og honning. Kom revet squash ved.
  • Ælt tipo 00 mel og hvedemel i blandingen og brug køkkenmaskine eller håndkraft.
  • Lad dejen hvile på et køkkenbord, under et klæde ved stuetemperatur i ca. halvanden time. Drys lidt kerner eller hvedeklid eller kerner over dejen i skålen.
  • Med to spiseskeer sættes ca. 18 klatter(fordel på to bageplader)Dejen skal ikke røres, men blot sættes. Lad bollerne efterhæve i ca. 15-20 minutter, mens ovnen varmer op.
  • Varm ovnen til 230 grader varmeluft. Bag en plade af gangen i ca. 15 min til bollerne er gyldne.
  • Bollerne kan fryses ned i op til tre måneder. De kan også holdee sig fugtige og svampede i ca. 2 dage ved stuetemperatur.

 

saftige squashboller

Flere opskrifter på bagværk:

Koldhævede hvedebollerKoldhævede grovboller med græskarkernerBløde boller med citron

Squashboller

Benedictes mad på Instagram, pinterest og Facebook. Ja, det er steder hvor du kan  finde mine opskrifter.

Fedt om vi kunne mødes her?

Hilsen Benedicte

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

  1. Marlene

    Super lækker boller, men jeg synes de bliver meget flade.
    Kan/skal jeg putte mere mel i?

    Svar
    • Benedicte Thrane

      Hejsa, dejligt at høre at de blev lækre. Og ja, du kan sagtens komme lidt mere mel i hvis du synes. Da der jo er revet squash i, forbliver de fugtige. Men husk, ikke for meget blot en smule😊
      Mange hilsner Benedicte

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest