En salat med spinat og appelsin og generøst drysset med peanuts, mozarella og peberfrugt er en af de salater der bringer glæde på bordet.
For da spinatsalaten i sig selv har så meget fylde, ja så kan tilbehøret minimeres og jeg synes at den er så fin serveret med et stykke fisk eller fjerkræ – eller hvad du nu foretrækker. De har sprødhed fra pærer og peberfrugt, salt fra peanuts og sødme og syre fra appelsin. Enkelt, men godt.
Salat med spinat
Salat med spinat
Salat med spinat
Ingredienser
- 300 gram spinatblade
- 200 gram mini mozarellakugler(i mindre stykker)
- 1 håndfuld ristede peanuts
- 2 stk. appelsiner(i mindre stykker)
- 1 stk. peberfrugt( i mindre stykker)
- 3 spsk. chiafrø
- 1 stk. pære( mindre stykker)
- 1 håndfuld rosiner
Fremgangsmåde
- Fordel spinatblade på et fad og skyld kom nu de vaskede og hakkede frugter og grøntsager ved.
- Fordel chia, rosiner og peanuts herover.
- Rør eventuelt en klassisk olie-eddike dressing bestående af 2 dele eddike pisket med lidt dijonsennep og honning. Vend herefter med 4 dele olie. Smag til med flagesalt og peber.
Lignende opskrifter
Cannelloni med ricotta og spinat, Spinat omelet, Spinat pandekager
0 kommentarer