Frisk smoothie med appelsinjuice og yoghurt

Lækre drikke

Smoothie med appelsinjuice – så forfriskende og lækker en smoothie, som får smag og cremethed fra græsk yoghurt og lidt hindbærmarmelade og masser af isklumper. Det er rundt regnet det man skal bruges til at lave en smoothie( som jeg, fik jeg lov kunne leve af!). For den smager dejligt og super frisk. Det er vist isklumperne der gør tricket her.

Magisk er det, at  smoothien ser så ganske lys, ja nærmest hvid ud, når ingredienserne ligger i blenderen inden den kører. Men så snart blenderen går igang, får den røde hindbærmarmelade love til at lyse igennem. Så får smoothien den fineste rosa farve. Mild og fin, lige som smoothien.

 

Smoothie med appelsinjuice    smoothie med appelsinjuice

 

Smoothie med appelsinjuice og græsk yoghurt

En frisk smoothie med appelsinjuice, græsk yoghurt og hindbær marmelade
Print opskrift Pin opskrift
5 min
Antal: 4

Ingredienser

  • 4 dl. friskpresset appelsinsaft(eller en god appelsinjuice)
  • 6 spsk. hindbærmarmelade
  • 100 gram græsk yoghurt(2 eller 10 %)
  • 1 dl. mælk
  • ca. 10 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  • Tilsæt alle ingredienser, men vent med isterningerne. De tilsættes til sidst til den ønskede konsistensen på smoothien.

 

Smoothie med appelsinjuice

og alle de andre smoothies

For herhjemme elsker vi smoothies. Og jeg tænker på, hvad vi og alle andre i grunden gjorde for bare 10- 15 år siden. Før danskerne blendede amok og gik all in i smoothies! Det må da have været triste tider? For en smoothie kan alt det der er godt. Den kan forvandle de sundeste grøntsagerne, som man normalt slet ikke kan få i børnene, om til den lækreste drik, som ryger lige i løgneren. Med det vons!

Og søder vores smoothies gør jeg sjældent. Det er ikke nødvendigt. Eller det var det engang, da mine børn skulle forstå smoothie konceptet. Og stille og roligt blev sukkerindholdet udfaset og nu er det sjældent nødvendigt, for husker man at komme en frossen banan i sin smoothie eller søder med lidt bær, så er det strengt taget ikke nødvendigt.

Den her smoothie med appelsinjuice er mild og frisk og er helt god som en mellemmåltid eller en hurtig morgensmoothie, som giver lidt fylde i mavsen. Det sørger den græske yoghurt for. Prøv dig frem og find din yndlingssmoothie. Måske en af de her:

Smoothie med hørfrøolieCremet smoothie med avocado, jordbær og banan, smoothie med rødbede, æble og spinat(sundhedsbasker!)

 

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest