Cremet smoothie med avocado, jordbær og banan

Børnefester, Lækre drikke

Smoothie med avocado og jordbær, banan. 

For hvem siger egentlig at en klassisk smoothie kun indeholder bær og frugt? Avocado kan ihverfald stærkt anbefales. Det er så sundt og giver en cremet smoothie.

En perfekt smoothie at starte dagen af med, som mellemmåltid eller som dessert! Sådan nyder vi den ihverfald herhjemme. Min blender kører non-stop. Fik børnene lov ville de leve af smoothies! Jeg har forsøgt mig frem med at komme alle mulige forskellige sager i. Fra spinat og kål til de klassiske smoothie udgaver. Se det vil børnene ikke rigtig finde sig i.

Kommer jeg derimod avocado i, se så er sagen anderledes. Jeg tror det er fordi det ikke smager kraftigt igennem og blot hjælper med til at give en cremet smoothie. Du kan bruge både frisk avocado, men personligt foretrækker jeg den frosne udgave. Det er nemmere og så undgår man at stå i den evindelige situation ikke at vide om man har en brugbar avocado. Du ved enten sådan en der er tilpas moden, men ikke så moden at den har brune trevler i sig!

Det avocado-paradoks altså!

For øvrigt har jeg erfaret, at Netto er begyndt at forhandle avocadotern på frost. Det fungerer.

 Sådan laver du en smoothie med avocado, jordbær og banan

 

smoothie med avocado og jordbær

smoothie med avocado og jordbær

Smoothie med avocado og jordbær

 

Smoothie med avocado

Smoothie med avocado og jordbær

Cremet og lækker smoothie med avocado
Print opskrift Pin opskrift
10 minutter
Antal: 4 glas

Ingredienser

 • 1 stor banan
 • 100 gram avocadotern
 • 200 gram frosne jordbær
 • ca. 5 dl mælk

Fremgangsmåde

 • Kom avocado, banan og jordbær i en blender. Tilsæt mælk til en passende konsistens. Måske ønser du en mere flydende udgave og så tilsætter du bare ekstra.
 • Server med det sammen gerne med isklumpler.

smoothie med avocado og jordbær

Smoothie er en fin og lækker måde at få masser af frugt og grønt i sig selv og familien. Det glider bare nemmere ned, når det er blandet. Avocadoen smager ingenlunde igennem og det er min egen lille mulighed for at komme frugt og grønt i børnene og en selv.

Mine bedste smoothie- opskrifter

Smoothie is med hindbær

Cremet mango smoothie (med havredrik)

smoothie med granatæble

Og så tror jeg at jeg kan vælge mine bedste smoothieopskrifter?! Det kan jeg så ikke! Der ligger et hav af opskrifter på smoothies herhjemme. Og de er alle gode på hver deres måde. Måske er du til havremælk, mandelmælk, komælk, bær, frugter eller grøntsager. Søg dig frem herinde. Mon ikke der er noget der kan bruges?

Nyt herinde fra:

På bloglovin, pinterest,  facebook lægger jeg gerne mine nyeste opskrifter op.

Tak fordi du læste med,

Kh, Benedicte 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

 1. Vibeke wissing

  Kan jeg erstatte galiamelon istedet for hindbær

  Svar
  • Benedicte Thrane

   hejsa,
   Du mener med jordbær? Hmmm, det tror jeg ikke er optimalt. Bærrene gør en del for den rette konsistens:)

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest