Solbærkage – en opskrift på en nem kage med solbær, som smager helt perfekt. Den er alt for nem at røre sammen, er med helt basale ingredienser (som du sikkert har på lager) og har en helt tilpas smag. Ikke for syrlig, ikke for sur. Du kan nok læse det ud af teksten? Jeg er begejstret og det håber jeg også at du bliver. Sådan gør du.
Se her en opskrift på en solbærkage. Let og lækker opskrift. Kan serveres som den er eller med creme fraiche, flødeskum eller vanilleis
Solbærkage
solbærkage
Ingredienser
- 80 gram blødt smør
- 175 gram sukker
- 3 stk. æg
- 2 tsk. vanillepulver
- 175 gram hvedemel
- 3 tsk. bagepulver
- 300 gram solbær(frost eller friske)
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen 180 grader varmeluft eller 200 grader alm. ovn)Pisk æg luftige med sukker, vanillesukker og blødt smør. Vend mel med bagepulver og kom i dejen. Pisk med til en samlet masse.
- Kom dejen i en smurt springform eller eller en form beklædt med bagepapir.
- Kom bærrene over dejen og giv et let tryk.
- Kagen bages i midten af ovnen i ca. 30 min. til den er gylden og giver efter for et let tryk, når der forsigtigt trykkes i midten af kagen.
- Solbærkagen smager skønt serveret med letpisket flødeskum, creme fraiche eller en kugle vanilleis.
Du vil måske være interesseret i nogle af disse opskrifter:
Pandekage kage med hindbærskum, Lækker nem bærkage med kokoslåg, Sprød tærtebund med mascarponecreme og bær
Nyeste opskrifter fra Benedictes Mad
Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er ret glad for at bage. Hjemmelavet bagværk, som for eksempel en skøn og velduftende kage er da topmålet af lykke!Jeg elsker det og det gør også resten af min familie. Måske du selv er ivrig bager derhjemme?
For flere opskrifter på alt fra aftensmad, drikke, brød og kager. Find mine nyeste opskrifter på pinterest, facebook, instagram eller skriv dig op til at modige en mail, når der er ny opskrift herinde fra .
Høres vi ved?
Kh, Benedicte
0 kommentarer