Stegt mørksej med en sprød overflade er en god måde at servere den sunde hvide fisk på. En mørksej er nem at stege og smager lidt hen af torsk og er således fast og mild i smagen. Mørksej er en sund og mager fisk som er spækket med proteiner, D vitamin og omega 3 og smager bare dejligt.

Se den nemme opskrift på sprøde stykker af stegt mørksej lige her

Stegt mørksej

Stegt mørksej

stegt mørksej

opskrift på sprøde paneleres stykker af stegt mørksej filet - nem, sund og velsmagende fisk. Som en del af torskefamilien og med sit lyse fiskekød er mørksej ideelt at stege med en sprød panering. Dejligt og velsmagende og tilmed sund på én gang.
Print opskrift Pin opskrift
15 minutter
Servings: 4 portioner

Ingredienser

  • 250 g mørksej - skåret i ca. 5-6 bidder
  • 1 dl rasp
  • 0,5 dl hvedemel
  • 1 stk æg - str L
  • 2 tsk barbecuepulver
  • 2 tsk løgpulver
  • salt og peber
  • olie/smør til stegning
  • salt og peber
  • citron eller limebåde til servering

Fremgangsmåde

  • Skær fisken i passende bidder
  • Vend rasp med salt, peber, løg og barbecuepulver
  • Vend fisk i først mel, dernæst æg og til slut rasp
  • Kom fedtstof på panden og steg på mellemvarme (5 på min komfur) i ca. 3 min. pr side til gylden overflade - vend og steg færdig på den anden side. Pres frisk citron/limesaft over ved servering

Flere opskrifter med fisk?

Tunfiskepaté i ovnBurger med sprød fiskedelleKrydret asiatiske fiskefrikadeller

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest