Stegt mørksej med en sprød overflade er en god måde at servere den sunde hvide fisk på. En mørksej er nem at stege og smager lidt hen af torsk og er således fast og mild i smagen. Mørksej er en sund og mager fisk som er spækket med proteiner, D vitamin og omega 3 og smager bare dejligt.
Se den nemme opskrift på sprøde stykker af stegt mørksej lige her
Stegt mørksej
stegt mørksej
Ingredienser
- 250 g mørksej - skåret i ca. 5-6 bidder
- 1 dl rasp
- 0,5 dl hvedemel
- 1 stk æg - str L
- 2 tsk barbecuepulver
- 2 tsk løgpulver
- salt og peber
- olie/smør til stegning
- salt og peber
- citron eller limebåde til servering
Fremgangsmåde
- Skær fisken i passende bidder
- Vend rasp med salt, peber, løg og barbecuepulver
- Vend fisk i først mel, dernæst æg og til slut rasp
- Kom fedtstof på panden og steg på mellemvarme (5 på min komfur) i ca. 3 min. pr side til gylden overflade - vend og steg færdig på den anden side. Pres frisk citron/limesaft over ved servering
Flere opskrifter med fisk?
Tunfiskepaté i ovn, Burger med sprød fiskedelle, Krydret asiatiske fiskefrikadeller
0 kommentarer