Tomat og mozarella spyd

Alt det andet, Gæstemad

Tomat og mozarella spyd er en frisk lille serveringssnack.

Jeg serverede dem til konfirmation, som en del af en forret og udover at smage særdeles godt, er de dekorative, nemme at lave og kan laves flere timer i forvejen.

I den her opskrift, (hvis man da kan kalde det det med tre ingredienser) brugte jeg de lidt aflange cherrytomater, som nok er lidt større end de almindelige cherrytomater. Brug dem du kan finde, blot du går efter dem som har aller mest smag. Så er de bedst.

Nogle gange er det de aller mest enkle opskrifter, som bare smager bedst. Sådan har jeg det med de her tomat og mozzarella spyd. De skal nok blive spist, for hapsemad på pind er da sjovt for voksne og børn, ikke.

Tomat og mozarella spyd

Tomat og mozarella spyd

Tomat og mozarella spyd

Tomat og mozarella spyd - små tandstikkker (beregnet til madvarer) Små lækre hapsere, som er perfekte som en del af en buffet eller som en let forret
Print opskrift Pin opskrift
15 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 12 stk. små cherrytomater - eller 6 større cherrytomater
  • basilikumblade
  • 12 stk minimozarellakugler
  • flagesalt og peber

Fremgangsmåde

  • Kom tomat, basilikumblade og mozarella på det lille træspyd. Fordel lidt flagesalt og friskkværnet peber på. Servér.
  • De små færdiglavede spyd kan laves i forvejen og holde sig på køl i op til 8 timer på et fad med film over

Tomat og mozarella spyd

Andre opskrifter som måske kunne være noget for dig

Oliventapenade med soltørrede tomaterMadbrød med rosmarinLCHF tapas

Tomat og mozarella spyd

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest