Torskepakker på grill – der er noget sjovt over at få serveret en dampende varm pakke, hvor man selv åbner hver sin pakke op, som man sidder klar. Duften spreder sig og de små fiskepakker er dampende varme. Det er nem mad, men det også dejlig delikat mad, som smager af så meget mere end den tid man har investeret i det. Jeg elsker det i hvert fald. 

Torsk i sig selv er jo en ganske mild fisk, som ikke smager af så meget i sig selv. Den er mager og har godt af lidt salt og fedme. Det giver parmaskinken. Jeg synes det er et skønt miks, og jeg vil såmænd bare anbefale dig at lave det. Om du bruger grill eller ovn gør intet. Begge fungerer lige godt.

Torskepakker på grill

Torskepakker på grill

Torskepakke med parmaskinke

Nem og delikat fiskepakke med torske rullet i parmskinke. Det er en nem ospkrift, men samtidig er skøn og sund ret, som er velegnet til hverdags, men også weekendmad.
Print opskrift Pin opskrift
21 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stykker torsk(frost eller fersk)(a´ ca. 120 gram pr. stk)
  • 8 stykker parmaskinke
  • 4 tsk. smør
  • friskkværnet peber
  • folie

Fremgangsmåde

  • Riv fire stykker sølvpapair på ca. 40 x 40 cm.
  • Kom et stykke torsk på hver og rul skinke omkring. Krydr med peber og luk folie sammen i toppen.
  • Sæt på direkte grill i ca. 5 minutter eller i ovnen på 180 grader i ca. 5-7 minutter.

Noter

Fiskepakker med torsk. Jeg laver dem både i ovn og på grill. Når det er sommertid, forsøger jeg at grille lige så meget jeg kan komme til. Det smager herligt med en portion nykogte danske kartofler. Er det vinter, koger jeg gerne brune eller  hvide ris til. Quinoa fungerer også godt. På den måde får man mest muligt ud af den lækre sauce, som fisken afgiver undervejs. 
Du kan bruge den parmaskinke du foretrækker, men almindelig bacon eller kalkunbacon kan også bruges. 

Torskepakker på grill

Torskepakker

Fisk er noget vi er begyndt at få mere og mere af herhjemme. Veltilberedt er det noget af det bedst jeg ved. Jeg oplever en lettere form for mæthed, som ikke gør én så tung efter en måltid. Og så er det jo tilmed rigtig sundt. Torsk er en mager fisk, som smager rigtig dejlig med noget salt. Her er parmaskinke eller almindelig bacon rigtig velegnet. Et stykke brød er godt at have ved hånden, når du åbner den gode fiskepakke. På den måde er der ikke en dråbe af den gode sauce, som går til spilde.

Har du ingen grill og er tiden knap? Kom fiskepakkerne i ovnen stedet. det fungerer også.

Velbekomme!

Flere opskrifter med fisk:

Ovnbagt torsk med pasta og kokosmælkhel lakseside med persille-sesamtoppingTatarsauce til fisk og kød

Tak fordi du læser med – det gør mig super glad. Du er velkommen til at skrive en kommentar eller sende stjerner afsted efter opskriften. På den måde kan andre se at den er afprøvet. Og godkendt 🙂

Hilsen Benedicte 

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest