Chiagrød med skyr og bær – jeg elsker en at vågne op til en portion chiagrød. En grød som har passet sig selv hele natten og nu er klar til at blive nydt. Den er sund og nærende og fantastisk til de dage, hvor tiden er knap.
Har du granola eller müsli på lager, kan jeg anbefalde dig at toppe chiagrøden med en sprød topping. Det smager skønt og mætter dejligt. Det kunne fx. være de her, Ovnristet granola med kokos og kanel eller den her Sprød müsli med honning
Opskriften rækker til to mindre portioner, men da chiagrød med skyr sagtens kan holde sig frisk i op til en to-tre dage på køl kan den strække sig over et par morgener. Dejligt nemt
Chiagrød med skyr og bær
chiagrød med skyr og bær
Ingredienser
- 2 dl skyr
- 3 spsk. chiafrød
- 1 dl frosne eller friske hindbær(eller blandet hindbær, blåbær, jordbær
- 2 tsk. frisk appelsinsaft(kan undlades)
topping
- friske bær
Fremgangsmåde
- Rør skyr med chiafrø, (saft) og bær. Kom i skåle og sæt på køl. Rør rundt et par gange inde for den første time. Lad hvile i køleskabet i ca. 8 timer inden den toppes med frisk bær og nydes.
Du vil måske være interesseret i nogle af de her opskrifter med chia
Overnight oats med chiafrø, Chiagrød med mango yoghurt, chiagrød med skyr og vanille
Benedictes mad på de sociale medier
Hvis du er vild med alt slags mad, kager og bagværk er du bestemt kommet til det rette sted. Du er derfor velkommen til at finde mine opskrifter på både Facebook, pinterest og instagram. Du kan også gære som mange andre har gjort og skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra. Helt kvit og frit!
Mange hilsner Benedicte
0 kommentarer