Glasur til kanelkage eller kærnemælkskage eller ja, bare på kager.
En klassisk chokoladebradepande, sandkage, appelsinkage, i det hele taget mange klassiske bradepandekager får lige tilføjet prikken over i ´et, når det her glasur toppes ovenpå.
Bager vi kærnemælkskage eller kanelkage er den stensikker. Så skal en glasur som den her på toppen. Mums!
Glasur til kanelkage
Glasur til kærnemælkskage
Ingredienser
- 50 gram blødt smør
- 250 gram flormelis
- 2 tsk. vanillesukker
- 2 spsk. kakaopulver
- 4 spsk. væske(fx. kakaomælk eller appelsinjuice)
Fremgangsmåde
- Rør alle ingredienserne sammen og top på den færdige kage.
- Efter glasuren er smurt på kagen bør den opbevares på køl.
Glasur til kager
Glasur skal der til!
Hvad ville en hindbærsnitte være uden et tykt lag glasur eller klassisk chokoladekage uden glasur? Ikke helt så god, vel?
Prøv f.eks. den her opskrift på en tyk og lækker glasur, som er yderst populær her på bloggen:
Nem opskrift på tyk og cremet kageglasur
Gode kageopskrifter
Jeg elsker at bage og heldigvis har jeg en stor familie der gerne prøvesmager og spiser mine kager. Og vælge mellem favoritterne, det er lidt svært. Men linke til bare nogle af kagerne det kan jeg sagtens:
Den her 80´er klassiker er så evig skøn- og så er den lavet uden palmin, som de ofte var med tidligere.
Marmorkage er den vildeste barndomskage for mig. MIn mor bagte den ofte og jeg syntes næsten at den var magisk, som den kunne laves i mange mønstre- og samtidig smager den jo skønt:
Marmorkage – opskrift på den klassiske formkage
Mango er godt. Mango er sødt. Mango er sundt. Jeg elsker mango i alt fra smoothies, til pureer til kager. Den her kager er en af mine nyeste opfindelser. Men en moden mango, skåret i tern og kommet i en lys kage er altså særdeles læks:
Tak fordi du læste med,
Benedicte
0 kommentarer