Is buffet

Is

Is buffet! Yummy! Det er en drøm for en is-elsker som mig. Og måske dig?

Lav isene flere dage i forvejen og sæt dem op på et bord med masser af bær, måske en lækker brownies og et fad med farverig slik! Så er der dømt fest!

Jeg laver enten is på en ismaskine eller på den klassiske facon i en skål, jeg så rører rundt i flere gange, mens isen fryser til. Hjemmelavet is er så nemt at lave ekstra luksus. her kan man være generøs med den gode fløde, eller med fyldet. Det lønner sig i form af en ekstra god is.

Det er det man betaler en formue for i butikkerne. De billigere is(men bestemt ikke billige) er gerne med skummemælkspulver og andre sjove sager! Lav dem selv, det er så meget bedre og så er det slet ikke så svært eller tidskrævende.

is buffet

Denne her is buffet er fra et “kvinde-selskab” jeg havde herhjemme.Tør jeg antyde, at desserten bragte lykke? Isen kan varieres i det uendelige afhængig af, om det er voksne eller børn der er gæster. En ting er dog sikkert. Aldrig en is buffet uden denne her brownies. Den hører sig bare til, synes vi herhjemme(se link)

Is buffet

Mangosorbet-is (sorbet is med mango)

Vanilleis med chokolade (nem og lækker flødeis med chokoladestykker)

Vanilleis med oreo´s (Den lækreste is med oreo)

Brownies(lige præcis den her:Verdens bedste brownies til Axels 2 års fødselsdag

Flødeis med lakridssirup

Hindbæris

Friske jordbærbær og blåbær i massevis

Slik til at toppe med(fordi jeg eeeelsker slik- ligesom mange andre)

Og det var så de is jeg lavede til det her selskab.

Og livet er en fest og sådan bør det være. Og når vi har få, men gode gæster på besøg, laver jeg selvfølgelig ikke så mange is. En enkelt god flødeis, serveret med masser af frugt og bær er også en hitter.

Og jeg er blevet spurgt om jeg dog ikke ville lave et indlæg om nemme buffet-retter. For det mangler jeg jo egentlig  her på benedictesmad.dk

Og det vil jeg bestemt. For det behøver slet ikke være for tidskrævende eller betyde at man skal stå flere timer i køkkenet, hverken før eller efter gæsterne er kommet. For det gider man ligesom ikke, vel?

Kh. Benedicte

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest