kagebord

Er der noget bedre end at blive inviteret til det store kagebord, hvor værten har gjort sig umage?

Èn(mig!) har lige haft fødselsdag (i august) og i stedet for at invitere familien til brunch, aftensmad eller lignende blev de inviteret til eftermiddagskage. Det behøver faktisk ikke at tage så lang tid at lave. Hvis du laver kager, som kan komme i fryseren er det en overskuelig opgave.

Guderne må vide,  hvor mange gange jeg har stået i timer og forberedt til gæsterne skulle komme. Det gider jeg ikke mere. Jeg gider ikke køre mig selv så træt mere, at jeg næsten er drænet for energi, når gæsterne kommer eller ikke har haft tid til at hygge mig med mand og børn, fordi der var så meget der skulle nåes.

Derfor er det her et genialt koncept. Bag bollerne et par uger før(eller køb dem), bag kager også i god tid. Frys dem ned og pynt dem blot lige inden servering. Med masser af frisk frugt er kagebordet parat til at blive tømt.

Jeg bagte følgende kager til kagebordet:

Kagebord

En klassisk drømmekage. Denne her.  https://benedictesmad.dk/den-bedste-droemmekage/

Kærnemælkskage med den lækreste glasur. https://benedictesmad.dk/kage_med_kaernemaelk/

Gulerodskage med flødeosteglasur https://benedictesmad.dk/laekker-og-saftig-gulerodskage/

Kage med kiksebund og havtornmousse. https://benedictesmad.dk/kage-med-havtorn/

Bløde og luftige theboller. https://benedictesmad.dk/de-bedste-theboller/

Masser af melon og druer,

og selvfølgelig  saft, kaffe og the🇩🇰

Benedicte 🌷

Follow:

2 Comments

  1. 24. september 2018 / 20:51

    Mums et lækkert kagebord Tillykke med fødselsdagen

    • Benedicte
      Forfatter
      25. september 2018 / 13:04

      Tak. Jo, det blev da ganske godt :o)
      Mange hilsner, Benedicte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.