Knækbrød med kerner og mel

Opskrifter på brød

Knækbrød med kerner og mel. Så nemt er det at bage dit eget knækbrød. Smækfyldt med kerner og sprødhed. 

Opskriften giver to bageplader med to store knækbrød, som så knækkes i passende bidder. Jeg kan anbefale den her opskrift på knækbrød som det gode mellemmåltid, til morgenbordet eller som tilbehør til et lækkert ostebord.

 

Knækbrød med kerner og mel

 

Knækbrød med kerner og mel

knækbrød med kerner og mel

opskrift på Sunde knækbrød med kerner og blot et smule hvedemel. Dejlig nem opskrift på sprøde og lækre knækbrød
Print opskrift Pin opskrift
35 min
Antal: 30 stykker

Ingredienser

  • 300 gram blandet kerner
  • 300 gram hvedemel
  • 1 dl. god smagneutral olie
  • 3 dl. vand
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Rør alle ingredienser sammen i en skål. Fordel dejen på to bageplader på bagepapir. Sørg for at det er fordel helt ud til alle sider. Du kan med fordel bruge bagepapir til at lægge oven på - på den måde kan dejen glattes ud med en kagerulle eller håndflader.
  • Tænd ovnen på 175 grader varmeluft og bag en plade af gangen i ca. 25 min.

Du vil måske være interesseret i følgende:

Koldhævede boller med knækkede hvedekernerInspiration til ostebordetsaftige og kernerige madpakkeboller

Sunde Knækbrød

Knækbrød er noget af det bedste. Det er nemt at have med i tasken til den lille sult og så kan det toppes med både sunde sager ala skiver af avokado eller/og med hytteost eller med de mere søde sager ala peanutbutter med skiver af banan eller en hjemmelavet nutella.  Uh da. Hvilken sprød madlykke!

Knækbrød med lidt mel er tilmed så nemt at lave, når køkkenskabene er halvtomme. Og det kan jo ske. Selv herhjemme i en stor børnefamilie. Jeg serverer lige så gerne skiver af knækbrød til børnene til frokost som diverse hjemmebag. Og de er begejstrede, så har du børn under dit tag kan det klart anbefales!

 

Knækbrød med kerner og mel

De færdige knækbrød kan knækkes af i passende bidder efter det er bagt eller du kan (med en pizzarulle) rulle passende bidder inden bagning. På den måde er det nemt at knække i passende bidder efter bagning.

Tak fordi du læser med. Du er mere end velkommen til at skrive en kommentar på opskriften, hvis du prøver den af. Eller måske sende stjerner afsted 🙂 På den måde kan andre se, at opskriften er afprøvet af andre(end mig)!

Vi høres ved,

Kh, Benedicte 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest