Knust broccoli i ovn er egenligt blot ovnbagt broccoli i den skønneste krydderiblanding vendt med revet parmesan. Det er mageløst lækkert som tilbehør til de fleste retter – eller(hvis man skal være lidt god ved sige selv) en enkel forret, hvis den serveres med et groft brød. Jeg er vild med det.

Broccoli er så super sund en kålhoved og det er så dejligt at den kan serveres på så mange måder. (Vil du i øvrigt finde inspiration til flere opskrifter med broccoli kan du finde opskrifter nederst på siden)

 

 

Knust broccoli i ovn

Knust broccoli i ovn

Knust broccoli i ovn

Ovnbagt broccoli med parmesan og krydderier
Print opskrift Pin opskrift
30 minutter

Ingredienser

  • 1 mindre broccolihoved
  • 200 gram revet parmesan
  • 1 tsk cayennepeber
  • 2 spsk. olie
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspeber
  • 1 tsk. paprikapulver
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Broccoli i buketter - dampes let under låg. Dræn vandet fra og damp let, sådan at der ikke er mere vand tilbage
  • Parmesan vendes med krydderier. Kom revet parmesan på en bageplade og kom broccoli på bagepladen. Giv et let tryk, sådan at broccolien er godt nede i oste- krydderiblandingen. Fordel salt og peber og kom olie over. Sæt i ovnen på 200 grader ved alm. over og under varme/ 185 grader varmeluft i ca. 20 min til overfladen er gylden

Andre opskrifter med broccoli

Stegt tofu med broccoliCremet broccolisalatVegetariske broccoli deller

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest