Knust broccoli i ovn er egenligt blot ovnbagt broccoli i den skønneste krydderiblanding vendt med revet parmesan. Det er mageløst lækkert som tilbehør til de fleste retter – eller(hvis man skal være lidt god ved sige selv) en enkel forret, hvis den serveres med et groft brød. Jeg er vild med det.
Broccoli er så super sund en kålhoved og det er så dejligt at den kan serveres på så mange måder. (Vil du i øvrigt finde inspiration til flere opskrifter med broccoli kan du finde opskrifter nederst på siden)
Knust broccoli i ovn
Knust broccoli i ovn
Ingredienser
- 1 mindre broccolihoved
- 200 gram revet parmesan
- 1 tsk cayennepeber
- 2 spsk. olie
- 2 tsk løgpulver
- 1 tsk hvidløgspeber
- 1 tsk. paprikapulver
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Broccoli i buketter - dampes let under låg. Dræn vandet fra og damp let, sådan at der ikke er mere vand tilbage
- Parmesan vendes med krydderier. Kom revet parmesan på en bageplade og kom broccoli på bagepladen. Giv et let tryk, sådan at broccolien er godt nede i oste- krydderiblandingen. Fordel salt og peber og kom olie over. Sæt i ovnen på 200 grader ved alm. over og under varme/ 185 grader varmeluft i ca. 20 min til overfladen er gylden
Andre opskrifter med broccoli
Stegt tofu med broccoli, Cremet broccolisalat, Vegetariske broccoli deller
0 kommentarer