Tofu med broccoli og peanuts

En enkel og dejlig sund vegetarret med tofu, som steges og vendes med krydderier, peanuts og ikke mindst buketter af broccoli.

Køber du tofu som en hel blok, som skal skæres ud i bidder, anbefaler jeg at du lægger den i pres, inden den skæres. På den måde kommer den eventuelle væde ud, som den indeholder. Væde som får tofuen til at koge, fremfor at stege.

 

Tofu med broccoli

Tofu med broccoli

Tofu med broccoli

Tofu med broccoli

Stegt todu med broccoli og peanuts
Print opskrift Pin opskrift
25 minutter
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 stk. mindre broccolihoved(i buketter)
  • kokosolie eller olie
  • 100 gram tofu( i mindre tern)
  • 1 tesk. revet ingefær
  • 1 tsk. revet hvidløg
  • 1 dl. ristede peanuts
  • 1 lille håndfuld friske spinatblade(kan undlades)
  • 4 spsk. soyasauce
  • 2 spsk. honning
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • På en pande ristet tofutern let gyldne i olie. Tag fra og læg på en tallerken.
  • Kom broccoli ved på samme pande og kom soya, hvidløg, ingefær og honning ved. Vend tofu ved, når broccolien er blevet grøn i farven, men stadig har godt bid. Drys med peanuts (og evn spinatblade) og vend kort. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Andre opkrifter

Hokkaidosalat med ristede kikærterSalat med butternut squashAppelsinsalat med kikærter

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest