Tofu med broccoli og peanuts
En enkel og dejlig sund vegetarret med tofu, som steges og vendes med krydderier, peanuts og ikke mindst buketter af broccoli.
Køber du tofu som en hel blok, som skal skæres ud i bidder, anbefaler jeg at du lægger den i pres, inden den skæres. På den måde kommer den eventuelle væde ud, som den indeholder. Væde som får tofuen til at koge, fremfor at stege.
Tofu med broccoli
Tofu med broccoli
Ingredienser
- 1 stk. mindre broccolihoved(i buketter)
- kokosolie eller olie
- 100 gram tofu( i mindre tern)
- 1 tesk. revet ingefær
- 1 tsk. revet hvidløg
- 1 dl. ristede peanuts
- 1 lille håndfuld friske spinatblade(kan undlades)
- 4 spsk. soyasauce
- 2 spsk. honning
- 1 spsk. citronsaft
- salt og peber
Fremgangsmåde
- På en pande ristet tofutern let gyldne i olie. Tag fra og læg på en tallerken.
- Kom broccoli ved på samme pande og kom soya, hvidløg, ingefær og honning ved. Vend tofu ved, når broccolien er blevet grøn i farven, men stadig har godt bid. Drys med peanuts (og evn spinatblade) og vend kort. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Andre opkrifter
Hokkaidosalat med ristede kikærter, Salat med butternut squash, Appelsinsalat med kikærter
0 kommentarer