Lakrids Is med kondenseret mælk
Is er altid godt og hjemmelavet is er ekstra godt. Når den samtidig er så edder nemt at lave selv er det bare en bonus. Isen laves med sødet kondenseret mælk og tager ingen tid at piske sammen. Jeg kommer den i ispindeforme, så er der ren lykke i familien. Men du kan selvfølgelig vælge at fryse den ned i en stor beholder i stedet.
Hvis du er vild med både is og med lakrids er jeg sikker på at den hitter. Prøv selv.
Lakrids Is med kondenseret mælk
Lakrids Is med kondenseret mælk
Ingredienser
- 2,5 dl. fløde
- 1/2 dåse sødet kondenseret mælk
- 3 spsk. lakrids sirup
- evt. lakridspulver
Fremgangsmåde
- Sæt den sødet mælk på køl.
- PIsk flødeskum let. Vend den letpiskede fløde i. Vend lakridssirup i.
- Fordel i ispindeholdere. Drys evt. med lakridspulver. Sæt på frys til frosne.
Vild med is
Hvis du, ligesom jeg, og de fleste danskere i øvrigt har en svaghed for is, er du kommet til det rette sted.
Det er skønt at tilberede sin egen is og det er endnu skønnere at nyde den! Jeg er begejstret for konceptet med at bruge sødet kondenseret mælk, for det gør hele processen lettere. Og bonus? Man behøver ikke bekymre sig for iskrystaller – med mindre isen står på frys i flere uger, for så vil det komme.
Det er en nem proces og isen kan tilsættes alt fra vingummistykker til chokoladestykker. Så den kan varieres i det uendelige. Den her hjemmelavet is med sødet kondenseret mælk er med lakridssmag og har du en yndlings lakridssirup og lakridspulver på lager er det bare at komme i gang.
Andre opskrifter du kan være interesseret i
Dulce de leche is, Citron sorbet, Nem mangois
Andre opskrifter
Citron sorbet, Dulce de leche is, Vandmelon is – frisk melonsorbet
Lakrids Is med kondenseret mælk – dejlig nem og lækkert
0 kommentarer