Nutella med Snickers

Alt det andet, Hjemmesyltning

En glasfuld cremet nutella med snickers- cremet og skøn smørbar snickers nutella.

I alt sin enkelthed er det mørk chokolade, smeltet med snickers og kondenseret mælk. Og det smager super skønt  på et stykke ristet franskbrød eller rugbrød. Den tager 10 minutter at røre sammen, komme i et glas og herefter stille til afkøling. Ikke i køleskabet, blot et mere svalt sted, så den afkøles inden det er tid til at nyde en himmerigs mundfuld! Opbevares den på køl, bliver den svær at smøre ud. Dog vil jeg advare dig. Holde længe gør den alligevel ikke. 1,2, 3 den er væk. Det går stærkt.

Peanuts og chokolade har altid klædt hinanden særdeles godt- det gør den også her sammen med kondenseret mælk i øvrigt, som den også indeholder.

Et glas hjemmelavet nutella med snickers kan i øvrigt også bruges til at toppe på hjemmebagt chokolademuffins eller kage.

 

nutella med snickers

Nutella med snickers

Cremet og lækker hjemmerørt nutella med smeltet snickers.
Print opskrift Pin opskrift
15 min
Antal: 1 glas

Ingredienser

  • 80 gram mørk chokolade
  • 2 stk. snickers bar (i mindre stykker) (ca. 100 gram)
  • 100 gram sødet kondenseret mælk

Fremgangsmåde

  • Smelt chokolade i en gryde sammen med snickers skåret i mindre stykker.
  • Tilsæt den kondenserede mælk, når massen er smeltet og rør grundigt, så der ikke er nogle klumper. Kom på glas.

Nutella med snickers

og andre søde sager til at smøre på brødet, fordi der næsten ikke findes noget bedre, vel? At sætte sig til bords ved et veldækket bord med nybagt hjemmebag, måske med gode venner på besøg og så lige at sætte glas med hjemmelavet godter på. Det tager kegler, ja det gør.

Peanutbutter( bare fordi peanutbutter er uundværlig i min køleskab og kan spises med ALT! Kom på brødet, i en dressing eller kom i en lille skål og servér med æblebåde og bananskiver.

Cremet lemoncurd:  Fordi lemoncurd er så originalt og så britisk og det bare klæder en hvilken som helst nybagt stykke brød. Lemoncurd er gudespise altså!

Nutella(uden nødder) : Fordi nutella er så meget mere end den de fleste af os køber  i butikkerne. God, meeeen mindst lige så god er den hjemmelavet af slagsen 🙂

jordbær marmelade – uden klumper: Fordi det jo nærmest er obligatorisk på de fleste morgenborde rundt omkring i de danske hjem og alle har en holdning til om det skal være med eller uden klumper. I denne opskrift? Der kører vi aldeles klumpefri  (Sådan foretrækker mange børn det)

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest