Nem opskrift på en one pot med nudler
Så er der mad på 20 minutter fra start til slut. Den er god nok. Nemmere bliver det ikke. En vegetar one pot med nudler og kokosmælk. Alt ned i gryden, fyr op for varmen og lad det simre til nudlerne er møre og grøntsagerne lige så. Det holder altså og jeg er helt igennem begejstret for one pot konceptet. Opskriften får ekstra styrke ved at tilføje tørret eller frisk chili til retten. Og aller bedst bliver den med et drys sprøde nødder på toppen ved servering. Velbekomme!
One pot med nudler
One pot med nudler
Ingredienser
- 1 stk. rødløg
- 2 fed hvidløg(fintrevet)
- 1 spsk. revet ingefær
- 200 gram glasnudler(eller anden slags)
- 1 håndfuld friske spinatblade
- 4 spsk. rød karry pasta
- 4 stk. mellemstore gulerødder(i stave)
- 400 ml. kokosmælk
- 1 stk. grøntsagsboullionterning
- 800 milliliter vand
- salt og peber
Topping
- friske koriander
- ristede nødder, mandler, peanuts
Fremgangsmåde
- Hak rødløg fint. Riv hvidløg og infegær fint. Skræl gulerødder og skær i stave.
- Kom alle ingredienser i en stor gryde, wok eller jerngryde. Sæt i kog. Lad simre under låg i 5-7 minutter og tag herefter låget af så lidt af væden kan fordampe i et par minutter til nudlerne er klar.
- Servér skoldhed og drys gerne korianderblade og ristede nødder på. Soyamandler eller ristede peanuts er nemt og lækkert.
Noter
Du vil måske være interesseret i nogle af disse opskrifter:
One pot pasta med kylling, One pot pasta med kalkunbacon, One pot pasta med laks
Nyt fra Benedictes Mad
Vil du have mine nyeste opskrifter lige ind i din mailboks? Kvit og frit? Så er du velkommen til at gøre som mange andre før dig og skrive dig op til at modtage en mail. Det gør du her på siden i den grå boks.
Mine opskrifter ligger også på både pinterest, facebook og instagram. Måske vi mødes her?
Høres vi ved?
Hilsen Benedicte
0 kommentarer