Ovnbagt gnocchi i tomatsovs – en rigtig nem og meget velsmagende vegetar ret med gnocchi, som tager kort tid at lave, hvis du kommer gnocchi i, som er købt færdige. Jeg synes retten holder og er bestemt en som jeg vil lave igen og igen.
Den er nemlig lidt smart, sådan en portion ovnbagt gnocchi. For den kan serveres som et helt måltid, hvis den for eksempel serveres med salat eller et godt brød. Men den kan også nydes som tilbehør til diverse kødretter. Prøv selv og se om den ikke også kunne blive populær hus dig, hvis du også er vild med sunde vegetariske retter, som tager et minimum af tid at lave.
Ovnbagt gnocchi
ovnbagt gnocchi
Ingredienser
- 500 gram gnocchi
- 1/2 stk. squash - revet
- 2 stk dåser eller kartoner hakkede tomater
- 2 dl grøntsagsboullion væde(en boullionterning samt vand)
- 150 gram revet mozarella
- salt og peber
- 1 dl. fløde - eller creme fine. Fedtprocent fra 15 % og op
Fremgangsmåde
- Sæt ovn på 180 grader ved varmeluft.
- I et ildfast fad kommer gnocchi. Kom revet squash over.Kom hakkede tomater og boullionvand over. Krydr med salt og peber
- kom fløde over og nu ost.
- Sæt i ovnen i ca. 30 min. til gylden overflade
- Den boblende og varme ret kan nu serveres som tilbehør til alverdens kød eller som en vegetarisk ret med en fyldig grøn salat og groft brød.
Andre vegetariske retter
Mad må gerne være nemt og det må gerne være sundt og spækket med grøntsager. Det hitter hos mig og det ved jeg at det gør hos mange andre.
Mange af os er glade for de grønne alternativer, men spiser stadig kød en gang i mellem og andre spiser slet ikke kød mere. Alt er er godt og man må gøre ligesom man vil. Nedenfor ser du ihverfald mine bud på grønne alternativer til de klassiske kødretter. Velbekomme
Ovnbagt fyldt squash(vegetar), Vegetariske frikadeller med kikærter, Vegetariske broccoli deller
0 kommentarer