Portobello burger – en vegetarisk burger, som smager skønt og er et rigtig dejligt alternativt til en klassisk burger
Jeg kommer her med et bud på, hvordan den kan serveres. Måske du vil komme de smør og oliestegte portobellosvampe i en burgerbolle eller måske du bruges salatblade i stedet for. Det er en mere let burger og tilberedes den korrekt smager den skønt. Prøv selv. Opskriften er her
Portobello burger
Portobello burger
Ingredienser
- 4 styk. portobelloburgere
- 2 tsk. røget paprikapulver
- 2 tsk. tørret hvidløgspulver
- 1 tsk. løgpulver
- salt og peber
- olie og smør til stegning
Burgerbolle eller icebergblade i stedet for brødet
Fyld
- Chilimayo
- tomatskiver
- agurkeskiver
- syltede rødløg
- Salatblade
- agurkesalat eller drueagurker i skiver
- lidt ketchup
Pommes frites som tilbehør
Fremgangsmåde
- Kom olie og smør på en pande og brus af. Gnub krydderierne på svampene og steg i 7-8 minutter til gyldne. Vend og steg færdige i et par minutter.
- Brug nu svampen, som du normalt ville servere en burgerbøf. jeg kommer med eksempler på fyld, sådan jeg jeg kan lide dem. Du kan selv vælge ud fra hvordan du foretrækker den
Pommes frites
- Skyl, skrub og skær spisekartofler eller bagekartofler ud i både. Krydr gerne med en blanding af de samme krydderier som svampene krydres med. Husk salt. Steg gyldn i ovnen i ca. 50 min. på 200 grader ved alm. ovn til gyldne. Vend undervejs.
Jeg er vild med de kødfri alternativer til de klassiske kødretter. Det synes jeg at en vegetar burger kan. Hvis du vil se flere alternativer til vegetariske retter kan du se mere lige her…
Andre foreslag til vegetariske retter
Ovnbagt fyldt squash(vegetar), Vegetarisk kødsovs, Vegetariske frikadeller med kikærter
Mange madglade hilsner fra
Benedicte
0 kommentarer