Portobello burger – en vegetarisk burger, som smager skønt og er et rigtig dejligt alternativt til en klassisk burger

Jeg kommer her med et bud på, hvordan den kan serveres. Måske du vil komme de smør og oliestegte portobellosvampe i en burgerbolle eller måske du bruges salatblade i stedet for.  Det er en mere let burger og tilberedes den korrekt  smager den skønt. Prøv selv. Opskriften er her

 

Portobello burger

Portobello burger

Portobello burger

en vegetar burger med svampe og med barbecuekrydderi. En nem og let alternativ til en klassisk burger, som jeg serverer med hjemmebagte pommes. Så bliver måltidet mættende og godt.
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 0 portioner

Ingredienser

  • 4 styk. portobelloburgere
  • 2 tsk. røget paprikapulver
  • 2 tsk. tørret hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • salt og peber
  • olie og smør til stegning

Burgerbolle eller icebergblade i stedet for brødet

Fyld

  • Chilimayo
  • tomatskiver
  • agurkeskiver
  • syltede rødløg
  • Salatblade
  • agurkesalat eller drueagurker i skiver
  • lidt ketchup

Pommes frites som tilbehør

Fremgangsmåde

  • Kom olie og smør på en pande og brus af. Gnub krydderierne på svampene og steg i 7-8 minutter til gyldne. Vend og steg færdige i et par minutter.
  • Brug nu svampen, som du normalt ville servere en burgerbøf. jeg kommer med eksempler på fyld, sådan jeg jeg kan lide dem. Du kan selv vælge ud fra hvordan du foretrækker den

Pommes frites

  • Skyl, skrub og skær spisekartofler eller bagekartofler ud i både. Krydr gerne med en blanding af de samme krydderier som svampene krydres med. Husk salt. Steg gyldn i ovnen i ca. 50 min. på 200 grader ved alm. ovn til gyldne. Vend undervejs.

Jeg er vild med de kødfri alternativer til de klassiske kødretter. Det synes jeg at en vegetar burger kan. Hvis du vil se flere alternativer til vegetariske retter kan du se mere lige her…

Andre foreslag til vegetariske retter

Ovnbagt fyldt squash(vegetar)Vegetarisk kødsovsVegetariske frikadeller med kikærter

Mange madglade hilsner fra

Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest