Knust rosenkål i ovn

Alt det andet, Vegetariske retter

Knust rosenkål i ovn er en lækker måde at tilberede rosenkål i ovn på.

Nuvel. Der er delte meninger om rosenkål. Jeg er fan, men jeg ved at der sidder mange derude, som har fået rosenkål serveret på sådanne måder, at de ikke er så begejstrede. Men tro mig. Det slutter, når du har smagt de her rosenkål.

For det er en særdeles smagfuld oplevelse og serveres de knuste rosenkål med parmesan med en sød chili sauce eller den her Chilimayo dip.  Så er der ikke et øje tørt.  Jeg siger det bare.

Knust rosenkål i ovn

Knust rosenkål i ovn

Knust rosenkål i ovn

Knust rosenkål i ovn

Knust rosenkål i ovn - sprøde stykker af rosenkål ristet i ovn med parmesan
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 500 gram rosenkål
  • 100 gram parmesan - revet
  • 1 tsk røget paprika
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skær stokken af rosenkål, men pas på at der ikke skæres for dybt sådan at de skilles
  • Sæt ovn på 200 grader ved alm over under varme eller 185 grader ved varmelugt.
  • Damp under låg i ca. 5 min til flot grønne men stadig med bid
  • Halver rosenkål og fordel parmesan(vendt med salt, peber, paprikapulver) på en bagplade med bagepapir, sådan at fordelingen af parmesan passer med hvor meget de halverede rosenkål fylder.
  • Sæt i ovnen i ca. 20 min til overfladen er gylden og parmesan på bagepladen har svøbt sig om rosenkålen. Drys evt. med ekstra flagesalt

Noter

Andre opskrifter som du kunne være interesseret i 

Sprøde rosenkål i airfryerMajskolber på grill, Blomkålsbøf på pande

Mange hilsner fra Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest