Spirulina smoothie bowl

Lækre drikke, Vegetariske retter

Spirulina smoothie bowl – endnu en af de smoothie bowl portioner jeg gerne laver til mig selv, når jeg synes jeg trænger til lidt ekstra forkælelse. Den tager mig ikke mere end 10 minutter at blende sammen og pynte med hvad jeg har liggende. Men jeg elsker det. Og ud over at smage særdeles frisk og godt, får jeg en god fornemmelse efter sådan en smoothiebowl. Det er jo også velvære.

Og det kan man da godt trænge til nogle gange, ikke? Altså at gøre noget godt for sig selv? Nogle går i spa, andre går en lang tur, nogle smækker sig i sofaen med et tæppe og en god bog. Men jeg? Jeg serverer en god spirulina smoothie bowl for mig selv.

Hvad gør du for for dig selv?

Grøn smoothie med spirulina

Spirulina smoothie bowl

Spirulina smoothie bowl

spulina bowl opskrift
Print opskrift Pin opskrift
15 minutter
Antal: 2 portioner

Ingredienser

  • 1 lille håndfuld friske spinatblade
  • 4 stk. frosne mellemstore broccolibuketter
  • 1 stk. frost banan
  • 1 dl. frost skovbær(eller jordbær, hindbær eller brombær)
  • 1 dl. mandelmælk eller anden mælk
  • 1 spsk. grøn spirulinapulver (eller anden farve eller undlad)

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienser, men hold igen med mælken. Måske skal du bruge en anelse mere eller mindre afhængig af hvor tyk en smoothie du ønsker.
  • Jeg laver min smoothiebowl ganske tyk og kan på den måde spise den som et let måltid med en ske. Jeg topper den med lidt peanutbutter, kakaonibs, chiafrø, frisk frugt og frosne bær.

Spirulina smoothie opskrift

Jeg laver ofte smoothies til mig selv og til resten af familien. Axel på fem år spiser alle slags former for smoothiebowls- han er ikke det mindste smagsselektiv(kræsen). Det glæder mig meget. Derfor kan jeg fylde alverdens grønne sager i ham, blot de serveres i en skål toppet med lækre sager som den her på billedet.

Willum og Christian er lidt mere selektive og spiser ikke hvad som helst. Slet ikke når det kommer til grøntsager. Det er også okay og de får lov til at få det som de vil have det. Kan jeg finde på at snige en smule frossent avocado eller broccoli i deres smoothies, hvis jeg laver den for dem? Ja. Faktisk. Ikke meget kommer der i, men lidt har også ret og det er min måde at give dem lidt forskellige farverige grøntsager og frugter. Du ved, noget med at spise efter alle regnbuens farver, ikke?

Nedenfor linker jeg hen til forskellige smoothieopskrifter. Nogle af dem er mere “voksenagtige” og andre mere milde og børnevenlige. Du finder dem her.

Smoothies for hele familien.

Hindbær smoothie, Jordbær smoothieJordbær smoothie power shake

Smoothies for “de voksne”.

Greenie med avocado og grønne sagerBlå spirulina smoothie bowlAvocado og blåbærsmoothie

 

Spirulina smoothie bowl

Spirulina smoothie bowl

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest